Televisio-studion vuokraus

Televisio-studion vuokraus

Tampereen yliopiston tiedotusopin laitoksen harjoitustoimituksen uutta televisio-studiota voi vuokrata. Se, millaisiin käyttötarkoituksiin se soveltuu ja mihin hintaan, selviää ohessa.

Tv-studion käyttö

TV-studiotiloihin kuuluvat itse studion lisäksi erilliset kuva- ja äänitarkkaamot sekä kaksi AVID-editointiyksikköä. Tv-studio on monikamerastudio, joka on varustettu kahdella HDV-kameralla (SDI-lähdöt) sekä kauko-ohjattavalla kameralla. Mikserinä toimii Broadcast Pixin SDI-kuvamikseri, jolla voi tehdä chroma-avainnusta. Tallennus tapahtuu joko kiintolevylle (Prores-formaattiin), suoraan AVIDiin  tai molempiin. Tietokonepohjaisella kuvamikserillä on myös insert-videoiden ajomahdollisuus videotiedostoista.

Studiotilan pohja-ala on noin 65 neliömetriä ja korkeus 5 metriä. Tilassa on 50 millimetrin kattoripustustangot, DMX-ohjattu himmenninjärjestelmä ja parinkymmenen heittimen hissivalaisinjärjestelmä. Valokalustoon kuuluu sekä halogeeni- että loisteputkiheittimiä. Halogeenivalaisimia varten on 12 himmenninkanavaa. Taustaverhoina käytössä olevat kankaat: musta ja valkoinen sekä sininen ja vihreä chroma.

Mikrofonikalusto koostuu AKG:n ja Sennheiserin sekä dynaamisista että kondensaattorimikrofoneista. Käytettävissä on myös kaksi langatonta mikrofonia. Kommunikaatiojärjestelmänä toimii Sennheiserin langaton Intercom-järjestelmä.

Tv-studion vuokrauksen uusi hinnoittelu

Tv-studion käyttöä ohjaa studiomestari. Tv-studion hinnoittelussa noudatetaan seuraavaa asteikkoa:

  1. Yliopiston laitoksille
  • 75e/puolipäivä ja 150e/päivä + studiomestarin palkka

2. Ulkopuolisille oppilaitoksille

  • 200e/puolipäivä ja 400e/päivä + studiomestarin palkka

3. Kaupallinen vuokraus

  • 300e/puolipäivä ja 600e/päivä + studiomestarin palkka

Yhteystiedot

Tv-työn lehtori, Seppo Kangaspunta, seppo.kangaspunta@uta.fi, p. 040-1901689

Studiomestari, Petri Lempinen, petri.lempinen@uta.fi , p. 050-4067972

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *